Cyber

De kans op een cyber-incident is 1 op 8. De kans op brand is 1 op 80.000 !!

Ja je leest het goed, de kans op een cyber-incident is 10.000 keer groter dan de kans op brand. Bedenk daarbij dat een cyberincident in het MKB het bedrijf gemiddeld € 270.000 kost. En toch verzekert iedereen zich wel tegen brand, maar lang niet altijd tegen cyberschade.

Criminelen worden door geld gedreven. In iedere onderneming is een geldstroom aanwezig, maar ook data (klantgegevens of vertrouwelijke bedrijfsgegevens) zijn waardevol voor criminelen en daarom is elk bedrijf een potentieel doelwit.

Hoe (on)verstandig is het  verzekeren tegen cyberschade precies? Wat kost een cyberverzekering en wat is er gedekt? Wat kan jij en jouw werknemers er tegen doen? En is een cyberverzekering nuttig of overbodig? Antwoorden op deze vragen vindt u in onze digitale cyberbrochure.

Ook vind je informatie over het (verrassend grote!) aantal cyberincidenten onder MKB’ers. Welk soort cyberincidenten waren het en hoe vaak leidde dit tot schade. Daarnaast lees je waarom je maar weinig hoort van getroffen MKB’ers én welke preventiemaatregelen je zelf kunt treffen.

Wij hebben een breed aanbod aan verzekeraars. Die niet alleen de schade vergoeden, maar juist ook meer schade proberen te voorkomen samen met de ondernemer, want een goede verzekering bestaat uit 3 pijlers namelijk;

  1. hulpverlening
  2. aansprakelijkheidsdekking
  3. dekking voor eigen schade

Er zijn diverse producten op de markt, maar wij werken graag met verzekeraars die juist de kennis en expertise in huis hebben.
We beseffen dat we over dit veel omvattende onderwerp zeker niet volledig zijn. Heb je meer vragen? Laat het ons weten!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×