Zakelijk

Zakelijke verzekeringen

Je bent ondernemer en wil ervoor zorgen dat je zakelijke bezittingen goed verzekerd zijn. Dat klinkt logisch.
Als ondernemer loop je veel risico op het gebied van aansprakelijkheid, mogelijke conflicten met je klanten en/of leveranciers, maar ook schade aan je bezittingen zoals een gebouw, de inventaris, gereedschappen, auto, transport van goederen enz.
Maar ook het voldoen aan wettelijke regelingen omtrent werkomstandigheden en veiligheid (verplichte RI&E), arbeidsvoorwaarden, goed werkgeverschap vormen een doorlopend bedrijfsrisico.

Een ondernemer loopt op diverse gebieden risico waardoor jouw ondernemersvermogen, jouw inkomen, kan worden aangetast. Dit kan zelfs voelbaar zijn tot op privé-niveau.

Wij kunnen je daarbij ontzorgen door de juiste risico-inventarisatie te maken, oplossingen te zoeken en zelfs hulp te bieden die wij met samenwerkende bedrijven kunnen verzorgen.
En dan natuurlijk in goed overleg, want je hoeft niet alles te verzekeren. Als je maar de juiste afweging hebt gemaakt!

Alle soorten verzekeringen

Wij kunnen hier alle verzekeringen opnoemen die er zijn, maar dat zijn er te veel. Vele verzekeringen zijn niet voor jou van toepassing en vaak is het ook maatwerk.
Wij willen wél op deze website een paar verzekeringen toelichten die momenteel erg actueel zijn.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×