Particulier

Particuliere verzekeringen

Als onafhankelijk adviseur kunnen wij jou altijd een passende verzekering aanbieden.
Door onze samenwerking met vele verzekeraars is ons aanbod heel breed. Wij zoeken de verzekeringsoplossing die bij jouw situatie past op basis van de beste prijs- en kwaliteitsverhouding!

Goed(koop) verzekeren?!huis inboedel verzekeringen verzekeren

Om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan met dubbele dekkingen of juist iets wat niet verzekerd is, gaan wij altijd voor een totaalrelatie met onze klant. Ook bij schade heb je slechts 1 adres waar je naartoe kan bellen; wel zo handig!
Voor de goedkoopste verzekering hoef je ons niet te bellen, want na jaren ervaring kan ik wel zeggen dat dat niet in je voordeel werkt bij poliswijzigingen of schade. Voor een eerlijk advies en hele goede verzekeringen staan wij wél graag voor je klaar!
Want wij zijn jouw adviseur, betrokken bij jouw situatie en staan klaar als het nodig is met onze kennis en ervaring.

Alle verzekeringen

Naast de normale woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheid-, reis- en rechtsbijstandverzekering, hebben wij diverse andere verzekeringen in ons aanbod, zoals voor;

  • Auto (oldtimer, youngtimers en bijzondere en exclusieve auto’s)
  • Motor en bromfiets
  • Fiets
  • Vakantiewoning
  • Riet gedekte woningen
  • Caravan en campers

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×