Over ons

Gevonden! Je eigen verzekeringsadviseur !

Het begon in maart 2008, 15 jaar geleden, bij de Kamer van Koophandel.
Na ruim 10 jaar bij enkele verzekeringskantoren te hebben gewerkt besloot ik de stap te zetten naar mijn eigen kantoor in Someren.

Vanaf 2020 werk ik samen met mijn vrouw Maartje om onze klanten dagelijks te kunnen helpen met advies, verzekeringsoplossingen en schades.

Motivatie

Een eerlijk advies, gegeven door iemand waarop je kunt vertrouwen. Dat is toch waar iedereen naar op zoek is!?
Wij zijn de adviseur van onze klant en niet een tussenpersoon die tussen de verzekeraar en de klant staat. Wij staan aan de kant van onze opdrachtgever, onze klant.
Door middel van onze onafhankelijkheid speuren wij de markt af naar verzekeringsoplossingen en staan klaar voor onze klant in geval van schade.

De markt staat niet stil met allerlei internetverzekeraars en grote verzekeringskantoren. Echt veel goedkoper zijn die vaak niet eens en de dienstverlening is ook op onvoldoende niveau. Het ontbreken van maatwerk in specifieke gevallen, slechte bereikbaarheid, het niet onafhankelijk handelen en onjuiste behandeling van schades, zijn voorbeelden die wij steeds vaker horen.
Dit is niet zoals wij dit willen zien!

Wij willen je ontzorgen en zekerheid bieden voor jouw risico’s.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×