Hoofdsponsor optredens Easy & Free

Van 17 tot 26 maart 2023 vonden maar liefst 7 optredens plaats in De Ruchte in Someren van theaterkoor Easy & Free met als titel ‘Urgent, de tijd dringt’.
Wij zijn trotse hoofdsponsor geweest van deze optredens in samenwerking met Nh1816 Verzekeringen en Raadhuis Makelaars.

De voorstellingen hebben plaatsgevonden en het was een geweldig succes. Het was een spektakel met 35 zangers en met muzikale ondersteuning van 20 bandleden.

Sponsoring

ondertekening sponsorcontract Bjorn Bennenbroek Pieter Meeuws Easy & Free

ondertekening sponsorcontract

Naast een geldbedrag hebben we Easy & Free ondersteund met reclame en media-aandacht, mede door een winactie waarbij we 14 vrijkaarten te vergeven hadden, maar ook een speciale ledenactie voor verzekerden van Nh1816 die voor slechts € 6 een kaartje konden kopen.

Enkele reacties van onze klanten waren;
‘zowel koor als orkest…Ge-wel-dig!! 2.5u vuurwerk!!’
‘Bjorn, wij als klanten zijn trots dat jij, zo’n prachtige vereniging ondersteuning biedt’
‘Jullie kunnen met trots hoofdsponsor zijn Bjorn. Het was geweldig. Easy & Free heeft zichzelf overtroffen’.

Waarom ook een verzekeraar?

Middels de Coöperatie Nh1816 Verzekeringen wordt de winst teruggegeven aan de leden door middel van goede doelen te steunen, lokale projecten mogelijk maken en ledenacties aanbieden. Iedere verzekerde is lid van de Coöperatie Nh1816.
De verzekeraar werkt actief samen met lokale adviseurs met een hoog kwaliteitsniveau. Wij als adviseur zijn lokaal aanwezig en willen maatschappelijk betrokken zijn. Dit doen we samen met Nh1816 door het steunen van goede doelen en lokale projecten!

Idee?

Heb je een idee of voorstel voor het ontvangen van een financiële ondersteuning voor een (bijzondere) activiteit met een goed doel? Laat het me dan weten!

show Urgent Easy & Free in De Ruchte Someren

Easy & Free De Ruchte show Urgent

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×