Financieel advies

Verzekeren voor de risico’s van nu, maar denk je wel eens aan later!?
Zorg dat je toekomst geen risico gaat worden!

Financieel inzichtfinrust financieel inzicht

Wij kunnen in vele gevallen een financiële inventarisatie voor je maken en door middel van een duidelijk en uitgebreid rapport met grafiekjes, inzicht geven in je financiële situatie voor nu en later.
Denk daarbij aan de ontwikkeling van je loon, je pensioen maar ook je hypotheeklasten.
Door je wensen op te geven is direct te zien of er aanpassing nodig is en welke stappen je hiervoor kunt zetten.
Maar ook de financiële gevolgen bij arbeidsongeschiktheid of bij overlijden van je partner is ook direct te zien in dit rapport.
Informeer gerust naar de kosten en mogelijkheden!

Pensioenaanvulling

Je kan aanvullend pensioen opbouwen op basis van een variabele of vaste (deposito)rente, maar ook geheel of gedeeltelijk op basis van beleggingen. Dit geeft je een maximale keuzevrijheid.
Bij beleggen heb je kans op een hoger rendement, maar hier hoort natuurlijk wel het nemen van een risico bij. Afhankelijk van de periode tot je pensioen kan ook dit worden aangepast aan de hand van je wensen en bereidheid tot het nemen van risico’s.

Deze lijfrentevorm kent ook een fiscaal voordeel, omdat de inleg vaak fiscaal aftrekbaar is.

Overlijden

Het overlijden van je partner of familielid heeft grote gevolgen. Naast emotie heeft het financiële gevolgen, van de kosten voor een uitvaart tot het verlies van inkomen. Ben je voorbereid op deze gevolgen?

Hypotheek

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur?
Onze hypotheekadviseur waarmee wij nauw samenwerken kan zorgen voor een onafhankelijk advies en verzorgt en begeleidt je hypotheekaanvraag totdat alles rond is en jij de sleutel van je woning hebt!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×